VÄLJ EN ENKLARE VÄG FÖR ATT ADMINISTRERA ER VÄGFÖRENING.
VÄLJ VÄGFAS.

FLER ÄN 600 FÖRENINGAR ANVÄNDER VÄGFAS
FRÅN TRELLEBORG TILL KURRAVAARA

Om VägNu AB

Vi kommer från IT-industrin, har arbetat aktivt i olika vägföreningar och sett behovet av ett anpassat program. Vi frågade ett antal vägföreningar hur ett sådant program skulle vara utformat. Vi fick ett fantastiskt gensvar. Behovet var stort av det vi ville skapa. VägFas innehåller därför bara funktioner som våra kunder bett oss ska finnas där. Över tiden har önskemålen fortsatt att strömma in och vi hanterar och inför dessa funktioner löpande. Vi vill alltid ha förslag på förbättringar, det är ju våra kunder som ser behoven bäst. Vi fortsätter därför att vara lyhörda för våra användares krav och önskemål, på det sättet skapar vi det bästa hjälpmedlet.

VägNu AB äger VägFas

VägNu AB har skapat, äger och säljer programmet Vägar och Fastigheter, VägFas. Vi har avtal med Lantmäteriet och är återförsäljare av fastighetsinformation från det centrala fastighetsregistret i Sverige samt s.k. geodata. VägFas kan därför säljas med uppgifter om både fastigheter, ägare och med kartor.

VägNu AB och Lantmäteriet

Information om fastigheterna och ägarna som äger fastigheterna, är central för att kunna debitera rätt avgift till rätt person. Informationen finns i offentliga register, men är svår att komma åt till en rimlig kostnad för en förening. Detsamma gäller kartinformationen. Vi vill ha informationen i elektronisk form, inte på papper eller i Excel. Vi har löst hur vi rent tekniskt och avtalsmässigt, med hänsyn till GDPR, ska införa informationen i VägFas. VägFas innehåller därför alltid ett nyttjanderättsavtal från Lantmäteriet och ett personuppgiftsbiträdesavtal från VägNu AB.

Var vi finns

Vårt kontor ligger i Ericssons gamla lokaler vid Telefonplan i Hägersten, där arbetar vi: Sebastian, Markus och Niklas. I Västberga, hos GleSYS AB har vi placerat våra servrar och i Helsingborg finns vår utskriftscentral.

Prova är gratis!

Programmet passar alla vägföreningar, därför - prova programmet! Vi erbjuder en demonstrationsversion som alla intresserade kan använda kostnadsfritt. Demoversionen kan användas i 30 dagar. Demoversionen har redan inlagd information, så att du enkelt kan testa alla funktioner. Du får ha 10 fastigheter och avgiften är låst till 50 kr per andel.  I övrigt finns alla funktioner precis som i den köpta versionen. Vill du köpa programmet efter att du testat, räcker det med att fylla i en beställning på hemsidan.

PROVA VÄGFAS GRATIS I EN MÅNAD MED FULL SUPPORT
TESTA NU